LOOP transfer service

Usluga LOOP transfer service nudi prijevoz pojedinačnih klijenata ili grupa na različite destinacije širom Hrvatske ali i izvan nje, a prema individualnim potrebama klijenata.

Naši profesionalni vozači, u udobnim, modernim i sigurnim vozilima transferirati će vas do željene točke, od polazišta koje ste vi odabrali. Vožnju prepustite nama, a vi se udobno smjestite i bezbrižno krenite prema svom cilju.

Prednost privatnih transfera je što vi birate mjesto i vrijeme polaska. Brzina, pouzdanost, sigurnost, ali i diskrecija naše su reference. Naše osoblje  će vam rado pomoći oko planiranja Vašeg puta.

Za vrijeme transfera pratimo eventualne poremećaje u prometu (kašnjenje aviona i slično) i promptno reagiramo kako bi ste sigurno i blagovremeno stigli na Vaše odredište.

Neka Vaše putovanje ili odmor započne upravo s LOOP transfer service!

Koja vrsta vozila je dostupna za transfere?

  • automobili koji primaju do 4 putnika
  • putnička kombi vozila koja primaju do 8 putnika
  • minibusevi koji primaju do 19 putnika

Sva su naša vozila bogato opremljena, klimatizirana, uredna i čista. Naši vozači su diskretni, ali apsolutno na raspolaganju klijentima (pomoć oko prijenosa prtljage, doček na aerodromu, čekanje u slučaju kašnjenja…).

Što je uključeno u cijenu transfera?

U cijenu transfera uključeni su apsolutno svi troškovi: gorivo, cestarina, parking, trošak vozača, prijevoz vaše prtljage… Nakon dogovorene cijene transfera, nema više nikakvih dodatnih ili skrivenih troškova.

Koje su najčešće destinacije transfera?

Naši klijenti najčešće putuju prema zračnim lukama u Zagrebu, Ljubljani, Mariboru i Budimpešti, te prema brodskim lukama iz kojih polaze kruzeri; Rijeka, Split, Zadar, Venezia, Genova…

Vrlo su česti transferi i prema marinama odakle naši klijenti polaze na jedrenje, krstarenje, ronjenje ili slično, ili pak destinacijama zdravstvenog turizma; Lovran, Crikvenica, Rogaška Slatina, Varaždinske Toplice, Stubičke toplice…

No, trebate li transfer na bilo koju točku koju ste si zamislili LOOP transfer service je na usluzi 7 dana u tjednu, 24 sata. Tako vas možemo prevesti i na svadbu, rođendan, momačku ili djevojačku večer, poslovni sastanak, sportski događaj, koncert, team building…

Krenuti možemo doslovno bilo kad i bilo kamo!

Koje su mogućnosti plaćanja?

Plaćanje je moguće virmanski, gotovinom, karticama do čak 36 rata, te PayPalom. Moguće je izdavanje R-1 računa i e-računa.

Kako rezervirati termin transfera?

Za sve informacije o rezervaciji termina slobodno nam se obratite na mail transfer@loop.hr ili pak na brojeve telefona 098/9400-183 ili 099/650-5066.

 

 

 

Scroll to Top